Medlemskontingenten for 2022 er endelig sendt ut

Vi sender i disse tider ut medlemskontingenten for 2022 til alle medlemmer i Terråk IL, og det kan forekomme feil i betalinger.

Etter at vi gikk over til medlemsystemet Spond, har vi fått et mye bedre verktøy for å kunne håndtere våre medlemmer, men fortsatt har vi endel utfordringer. For at Spond skal fungere optimalt er vi avhengig av at alle medlemmer har riktig informasjon i sitt register. Denne sommeren har vi prøvd å ta bort medlemmer som står dobbelt, satt de som har flyttet til «ikke aktiv» og avregistrert de som ønsker å melde seg ut. For at du som medlem, eller har et barn som er medlem, skal få best mulig oversikt ber vi deg om å installere Spond appen på din telefon. Denne kan du finne der du laster ned dine apper ved å søke på Spond.

Vanlige problemer vi ser på medlemsprofiler er manglende info som e-post og mobilnummer, og at betalingskontakt hos barn mangler og betalingen går til dem i steden for foresatte.

Har dere noe spørsmål rundt Spond eller betaling av medlemskontingent, så kan dere ta kontakt med oss på faktura@terrakil.no

Mvh
Terråk IL

Handlekurv
Skroll til toppen