Nordlandsbåtregattaen er avhengig av vi står sammen.

Så lenge Nordlandsbåtregattaen er blitt arrangert, har vi stått sammen, brettet opp armene og gjennomført et arrangement som vi har vært stolte av. Vi har stått med rak rygg og vært stolte når vi har tatt imot alle tilreisende som ønsker å ta del i denne flotte tradisjonen vår. Båtene har seilt med heiste seil, barn og voksne har kosa seg i sosialt lag og deltatt på aktiviteter, og dagene er avsluttet med musikk og dans på kvelden. Alt dette har vi klart sammen.

For at dette skal kunne gjennomføres, er vi helt avhengig av DEG. Vi klarer ikke å arrangere et så stort og flott arrangement uten at DU blir med. Vi ber kun om er at du setter av noen timer en dag, ettermiddag eller kveld, og hjelper oss med denne dugnaden. Når du deltar i denne dugnaden kan vi fortsatt ha alle de tilbudene vi har i vårt nærmiljø.

Nordlandsbåtregattaen er hovedinntekten til Terråk IL, et idrettslag som består av 100% frivillighet. Mange gir mye av sin tid gjennom hele året slik at vi kan ha et «gratis» tilbud for alle, og det er vi super takknemlige for. Terråk IL har en medlemskontingent på kr. 120,- for barn og kr. 220,- for voksne, noe som er minstesummen vi er pålagt av idrettsforbundet å ha. I andre deler av Norge ligger denne på flere tusen kroner. Vi mener at sammen klarer vi å holde denne summen så lav som mulig ved hjelp av den jevne dugnadsånden og en større innsats under Nordlandsbåtregattaen.

Vi håper du vil være med på denne innsatsen for lokalsamfunnet vårt. Vi er mange barn og voksne som setter stor pris på dette.
For å melde deg som frivillig kan du gøre dette via Nordlandsbåtregattaen sin hjemmeside. (Trykk her)

Terråk IL

Handlekurv
Skroll til toppen