Innholdsrik cup i Sandessjøen

15 håpefulle og spente håndballspillere la fredag 22. april ut på en busstur som tok dem til den årlige håndballcupen i Sandnessjøen. Terråk stilte med 2 lag denne helgen, G9 og G11, som alle viste stor spilleglede.

Turen ba på møte med mange andre spillere, nye utfordringer og ikke minst mestringsfølelsen av å spille på et så stort arrangement.

Terråk IL var den eneste klubben som reiste langt, og da var det ekstra hyggelig at Sandessjøen IL måtte innkvartere lagene på hotell isteden for på en skole, da dette ble mye billigere for dem. Takker for super service som vanlig.

De små lovende håndballspillerne hadde en super tur, og når bussen rullet inn til Terråk søndag kveld var det mange håndballspillere som var slitne etter både mange kamper og nye inntrykk.

Det gledes til neste tur.

Terråk IL

Handlekurv
Skroll til toppen