Tid for uteaktivitet i juletida.

Det fine med vinteren og juletida, er at det er mange morsomme aktiviteter å finne på ute i den flotte naturen vår. Dette passer jo fint når Bindalshallen holder stengt for innaktiviteter i jula. Nå har vi jo ikke sett noe til den magiske snøen som øker aktivitetsmuligheten, men frem til den kommer, så er det mye man kan finne på utendørs.

Vi i Terråk IL oppfordrer til å benytte denne herlige tiden til å ta med barna og invitere alle kjente med på flotte uteaktiviteter. Dette være ut på en gåtur, samles for grilling ved sjøen eller på fjellet, eller kanskje invitere naboen med på en koselig joggetur. Det viktigste er at vi holder oss i bevegelse over ferien, for alle vet at det kan være tungt å begynne på igjen når hverdagen er tilbake.

Så frem til vi sees over jula, vil vi i Terråk IL ønske alle sammen en riktig God Jul og et aktivt 2021.

Handlekurv
Scroll to Top