Medlemskontingenten for 2020 sendes ut i disse dager.

Medlemskontingenten for 2020 sendes ut i disse dager.

Dersom du står registrert som medlem i Terråk IL i idrettsforbundet sitt register, vil du i disse dager motta en regning for ditt medlemskap. Så om du er en ivrig idrettsutøver, eller setter pris på jobben som blir gjort med bygging av ballbinger og tråkking av skispor for alle i nærmiljøet, håper vi i Terråk IL at du fortsatt ønsker å være medlem hos oss. Har du barn som har forlatt rede og ikke lenger bor i kommunen, eller du ikke ønsker å stå som medlem i Terråk IL, kan du enkelt endre dette ved å gå inn på www.minidrett.no

Utfordringer med NIF sitt register

Mange av dere har hatt problemer med å få registrert dere, eller oppdatert informasjonen deres i NIF sine registre og dette vil vi prøve å hjelpe dere litt med. Alle endringene gjøres på hjemmesiden www.minidrett.no

www.minidrett.no

Her logger du deg inn med ditt brukernavn og passord. Husker du ikke dette kan du be om dette ved å trykke på Glemt brukernavn/passord?

Når du har fått logget deg inn vil du få opp en side med følgende valg.

Her kan dere også se om dere har fått regninger fra de idrettslagene dere er medlem i. Hos denne brukeren kan vi se at det er kommet inn en regning på kr. 440,- Dette er en regning fra Terråk IL på 2 voksne medlemmer, da denne brukeren har valgt å betale for begge foresatte i denne familien.

Trykker du deg inn på Min profil vil du få mulighet til å oppdatere all informasjonen som er registrert på deg. Her er det viktig å sjekke at all informasjon om deg er riktig. Du kan og legge til familiemedlemmer under fanen Legg til familie.

Norges Idrettsforbund har god brukerstøtte og kan tilby hjelp om det er noe dere lurer på. Ta kontakt med Min idrett support på telefon 21029090, eller på mail minidrett@idrettsforbundet.no

Vi håper at du tar deg litt tid og blir litt kjent med Min idrett.
Det er også mulig å laste ned Min idrett som en app på din telefon, noe som gjør det enkelt å ha med medlemskortet ditt på trening.

Er det noe du lurer på, så er det bare å ta kontakt med oss på post@terrakil.no så skal vi prøve å hjelpe så godt vi kan.

Del dette