En annerledes dugnad

En annerledes dugnad

Vi har vært og er fortsatt inne i en spesiell tid, og det har derfor ikke vært mulig å gjennomføre de arrangementene vi har ønsket i Terråk IL. Vi har ikke fått gå på håndballkamper i den nye hallen, vi har ikke fått gått fuglvassrennet, sprunget Terråkmila eller lekt oss med ski- og løpskarusell. Vi har heller ikke fått vist frem den flotte nordlandsbåten, møtt gamle kjente og danset på den årlige Nordlandsbåtregattaen.

Store deler av inntektene til Terråk IL kommer igjennom dugnaden som blir lagt ned av våre medlemmer og støttespillere under disse arrangementene. Da disse nå i år ikke har latt seg gjennomføre har vi måttet tenke alternative løsninger. I år kan din dugnad være å kjøpe en sekk eller fire med toalettpapir levert av Terråk IL. For alle har vel bruk for litt ekstra toalettpapir i hjemmet, på hytten eller som den perfekte gaven til naboen som har alt.

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med Terråk IL via facebook, mail eller SMS, oppgi hvem du er, hvor du bor og hvor mange sekker du trenger, så sender vi ut vår dopapirpatrulje som leverer bestillingen på døren til deg. Prisen er kr. 370,- pr sekk.

Besøk oss på Facebook på https://www.facebook.com/terraakil eller send en mail på dopapir@terrakil.no eller send en melding til 991 56 777, og for å gjøre det enklere kan du benytte deg av valgene under.

Ønsker du å hente selv, så vil vi ha åpent på Går`n (Fjordveien 2) torsdag den 27. august mellom 16:30 og 18:00.

Med Vennlig Hilsen
Terråk IL

Del dette