De frivillige skaper Nordlandsbåtregattaen

https://regattaen.no/frivillig/

I 40 år har frivillige vist sitt engasjement og sin kjærlighet til Nordlandsbåtregattaen. Gjennom 40 år har vi sammen klart å vise frem vår stolte båt-tradisjon til resten av verden. For å holde på denne tradisjonen i 40 år til, er Nordlandsbåtregattaen avhengig av Deg som frivillig.

I år starter Nordlandsbåtregattaen den 26. juni og varer til den 28. juni. Vi trenger Deg som frivillig til å være med å skape det magiske øyeblikket for alle som kommer for å få med seg denne årlige begivenheten. Så om du ønsker å skape den gode opplevelsen med å holde regattaområdet fint og ryddig, eller underholde gjestene med aktiviteter, eller kanskje du vil skape trygghet på sjøen under seilasen, så trenger vi all den frivilligheten vi kan få.

For de av dere som ønsker en liten ekstra utfordring, så er Hovedkomiteen det perfekte for deg. Hovedkomiteen har som oppgave å planlegge og utvikle Nordlandsbåtregattaen, og sammen med ledere fra alle komitegrupper, være med på å gjennomføre arrangementet på en vellykket måte.

Meld deg som frivillig på regattaen.no/frivillig. Her kan du selv bestemme hvor du ønsker å bidra. Og husk at jo flere frivillige vi er, jo større blir Nordlandsbåtregattaen.

Har du spørsmål rundt frivillig arbeidet, så er det bare å ta kontakt med leder i Terråk IL, Kenneth Wermundsen på post@terrakil.no eller telefon 991 56 777.

Handlekurv
Skroll til toppen