Det spilles så fjørene fyker!

Det spilles så fjørene fyker!

Racketene har fått nye strenger, og det er blitt børstet støv av de gamle badminton kunskapene.

Det skal ikke stå på tilbud nå når nyhallen står klar til bruk. Idretter som før var store, blir nå tatt frem igjen, og folk strømmer til for å delta.

Både bordtennis, vollyball og badminton er blandt grenene som har fått svetten til å komme frem hos aktive atleter og mosjonister i Bindal.

Men når både Gluteus Maximus og reaksjonsevnen blir utfordret, må du ikke se bort i fra at det kan komme en strekk eller to. «Heldigvis har legekontoret fylt opp lagrene med sportstape og isposer» sier Hans Otto Helstad, som er en av de som har pådratt seg en aldrig så liten strekk.

Nå håper vi at mange flere vil ta turen for å delta på aktivitetene som arrangeres i nyhallen, for her setter vi samhold og sportsglede som første prioritet. Og uansett hvilket nivå eller lag du spiller for, så er det bare å ta turen.

Del dette