Første hjemmekamp i Storhallen

Slik ser en tom tribune ut i den nye hallen, men dette skal vi snart gjøre noe med.

Den 19. Oktober skal det som vi har ventet på i lang tid endelig skje. Den første hjemmekampen til håndballjentene skal endelig realiseres. Jentene er kampklare, og vil gi motstanderne en skikkelig kamp i egen hall. På den andre banehalvdelen står jentene fra Skogn.

Men jentene trenger all den støtten de kan få når de entrer den nye banen, og vi håper at DU tar turen for å heie frem jentene i sin historiske første kamp på hjemmebanen i Terråk idrettshall. Og da får vi se hvordan en fullsatt tribune ser ut i den nye hallen.

Kampen starter klokken 12:00 lørdag 19. oktober, og vi ønsker alle store og små velkommen til den første hjemmekampen i egen hall.

Handlekurv
Skroll til toppen