Stort oppmøte på klubbutvikling.

Det var et stort engasjement når det ble holdt klubbutviklingkveld på Medvindsloftet.

Hvordan ser din drømmeklubb ut? Hvilke aktiviteter drømmer du om at din klubb skal kunne tilby? Hvilke anlegg mangler for at drømmeklubben skal bli komplett? Dette var spørsmål som ble stilt de 20 deltakerne som deltok på en kveld med klubbutvikling.

Det var et flott foredrag av jentene fra skikretsen, og gjennom ivrig gruppearbeid kom deltagerne frem til hva som er en drømmeklubb. Med aktiviteter som skihopp og motorcross, og anlegg som ishall og rulleski-bane, så var lista lagt for den perfekte drømmeklubben. Men når deltakerne skulle reflektere over sin egen klubb, så var de fleste enige om at tilbudet på aktiviteter, anlegg og arrangement som deres klubb kunne tilby var ganske bra.

Det ble også tid til å gjøre litt stas på Sissel Sørhøy, som fikk hedersprisen på årets håndballFORUM. Sissel er et forbilde og en stor bidragsyter til idretten i Bindal.

Vi takker alle som møtte opp på denne kvelden og ser frem til sterk klubbutvikling blandt klubbene i kommunen.

Handlekurv
Skroll til toppen